Le temps des fleurs
Din pasiune pentru flori
Din iubire pentru frumos

E timpul florilor

”Le temps des fleurs” este expresia pasiunii pentru flori, pentru tot ce este frumos. Este instrumentul prin care florile pot bucura sufletele oamenilor, le pot aduce zâmbetul pe buze și iubirea în ochi. Este calea apropierii oamenilor, a deschiderii lor către lumină, fericire, frumos.

Aranjamente florale

Dăruiește bucurie cu un aranjament realizat din flori proaspete și colorate, care vor face să vibreze sufletul persoanei care le primește, păstrând cu ele vie amintirea celui care le oferă.

Bijuterii și accesorii florale

Florile înnobilează orice ținută, făcând-o să vibreze sub ochii privitorilor. Sunt acel ``je ne sais quoi`` care ne fac să fim unici și speciali. Sunt eleganță și naturalețe, ghidușie și prospețime.

Buchete de flori

Florile sunt cea mai simplă și naturală modalitate de a trezi sentimente și emotii în sufletul celor care le primesc. Fiecare buchet spune o poveste despre prietenie, afecțiune, iubire sau recunoștință.

Evenimente

Florile sunt eleganță și naturalețe, ghidușie și prospețime. Și sunt accesoriile perfecte pentru ziua nunții, a botezului sau dacă îți dorești să creezi o atmosferă plăcută.