Le temps des fleurs
Din pasiune pentru flori
Din iubire pentru frumos
Le temps des fleurs - Povestea mea

Povestea mea

Povestea mea este povestea florilor. La fel cum un bulb se adăpostește în pământ și întuneric până ce iese la suprafață și se transformă într-o floare frumoasă ce bucură pe toată lumea, la fel și eu am simțit cum înfloresc după un sfert de veac de activitate guvernata prea mult de reguli și prea puțin de creativitate.

După 25 de ani în care Zeița Themis, cu a ei balanță, mi-a fost muză pe calea dreptății, am simțit nevoia să aleg un alt drum.

Și atunci mi-am luat drept muză cea mai frumoasă dintre flori: miniroza, care cu a ei gingășie și delicatațe m-a inspirat să realizez aranjamente florale, pe care să le dăruiesc celor dragi.

Au urmat apoi cursuri de design floral și zeci de noi aranjamente, perioadă în care mi-am descoperit creativitatea și bucuria de a lucra cu frumosul. Și atunci mi-am zis: este vremea florilor!

Le temps des fleurs este o poveste plină de mireasmă și culoare, pe care am hrănit-o cu multă dragoste și creativitate. Este maniera prin care eu am ales să aduc bucurie în viața mea și în viața oamenilor care mi-au comandat aranjamentele. Sunt de parere că florile sunt modalitatea perfectă de a exprima și trezi sentimente și emoții în sufletul oamenilor, mai cu seamă în momente pline de semnificație cum sunt aniversările, ziua nunții sau a botezului.

Am pornit la drum inspirată de povestea florilor și îmi doresc să conturez o poveste pentru fiecare persoană cu care interacționez, astfel încât să reușesc să transmit mesajul pe care și-l dorește.

Fiecare nouă provocare îmi hrănește creativitatea și dorința de a realiza ceva unic! Sunt Valentina Gheorghe, designer floral, și te aștept alături de mine pentru a contura prin povestea florilor, povestea ta!

Flori cu Fitze Academy

Academia Agop - Design Floral

Școala de floriști

Atelierele Ilbach