Le temps des fleurs
Din pasiune pentru flori
Din iubire pentru frumos
Le temps des fleurs

Testimoniale

Ce spun clientii despre florile noastre?

Colaborarea cu Le temps des fleurs a decurs excelent! Am comunicat foarte bine cu Valentina, care a dat dovada de rabdare si profesionalism, ajutandu-ma sa gasesc solutii pentru orice situatie intampinata.

Recomand cu drag si incredere tuturor Le temps des fleurs datorita serviciilor de calitate si a buchetelor si aranjamentelor care se muleaza perfect pe orice gust, fiind sigura ca pot satisface si cele mai pretentioase cerite. Clientii pot avea incredere că totul se va desfasura exact cum a fost stabilit de comun acord, lucru rar intalnit in zilele noastre.

 

 


Ioana Mormonea

Mi-a placut foarte mult modul in care am colaborat cu Le temps des fleurs, faptul ca mi-au fost oferite sugestii interesante si foarte bine argumentate.

Apreciez ca Valentina și-a dedicat foarte mult timp in a ma ajuta sa aleg cea mai buna combinatie de flori, dar si pentru a ma putea incadra in suma disponibila. De asemenea, am fost placut impresionata de cat de implicata a fost in organizarea perfecta a evenimentului meu.

As recomanda serviciile oferite de Le temps des fleurs cu mare drag, tuturor prietenilor, avand in vedere cat de bine au iesit aranjamentele florale si buchetele la evenimentul meu, dar si pentru ca am avut o colaborare foarte placuta si usoara cu Valentina. Oamenii ar trebui sa stie ca Valentina este perfectionista si ca o sa aiba grija si de cel mai mic detaliu, iar in situatia in care au uitat un amanunt sau nu l-au avut in vedere, ea le va aminti.

 

 


Cristina Tudoroiu

Atelier floral "Moft"